Warning: Undefined array key "options" in /customers/9/1/7/sfg.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192 VIP Privatrengøring - SFG - Servicefirmaet Globel

VIP Privatrengøring

Et rent hjem giver mere klarhed og bedre overblik. Det er lettere at finde sig tilrette i rene omgivelser, der reflekterer overskud, velvære og balance. 

Nyd fornemmelsen af at træde ind af døren, til et lækkert rent og ordentligt hjem og få mere kvalitetstid til dig selv og det der er vigtigt for dig.

Skal du være på vores VIP liste, så kræver det at du bestiller rengøring i fast interval, én gang ugentligt og med afsat tid på mindst 3 timer pr. rengøring. Vores VIP kunder, har altid den samme medarbejder til rengøringen og tiden er ikke et estimat, men den tid vi faktisk bruger i dit hjem. Er dit behov ikke så stort, at 3 timer er for meget, så kan tiden bruges på andre opgaver, såsom skift af sengetøj, strygning/dampning, oprydning i skabe, eller hvad du ellers tænker ville være rart og ubekymret for dig at komme hjem til. 

Der er også mulighed for at bestille os fra gang til gang – Det kalder vi hos os en ad-hoc rengøring. Bemærk dog at vi på ad-hoc rengøring ikke kan garantere hverken tidspunkt, ugedag, eller den medarbejder du kunne ønske. 

Vi kan som udgangspunkt ikke tilbyde privatrengøring på helligdage og ej heller i weekender – Men hør os alligevel, hvis du har en helt særligt forespørgsel.

Hvorfor vælge Servicefirmaet Globel A/S
 • I behøver kun have en fast leverandør
 • Vi gør os umage med at sikre rette beskrivelser
 • App baseret planlægningssystem
 • Vi udnytter tiden optimalt
 • Vi gør brug af miljørigtige rengøringsmidler
 • I får tilknyttet én fast medarbejder
 • Vi fører jævnlig kvalitetskontrol på alle opgaver
 • Vi har altid vores egne materialer og udstyr med

VINDUESPOLERING

Vores vinduespudsere har mange års erfaring og klare effektivt enhver udfordring, så du kan “se godt ud”

Klare og rene vinduespartier giver lys, luft og skaber harmoni mellem ude og inde. 

Lys er vores kilde til liv og trivsel og når du vælger at få pudset dine vinduer i et fast interval, så ville du hurtigt kunne mærke en positiv forandring i hverdagen. 

Vi gør os umage i opgavebeskrivelserne og vores app baserede planlægningssystem sikrer at vi ikke overser de aftaler vi har med dig. 

Vi tager altid hensyn til dine gulve, inventar og beplantninger og sikrer at dine vindueskarme ikke er efterladt med stænk og snavs fra vinduerne. 

DESINFICERING

Et rent og sundt hjem er en vigtig ressource for hele familiens velbefindende. Hjemmearbejdspladser, samt berøringsflader i køkkenet, på låger, håndtag, køleskab og kaffemaskine er ofte rene bakteriebomber og kan resultere i luftvejsgener, smitteudbrud i familien og højere sygefravær. 

Vi gør brug af markedets bedste produkter, blandt andre produkter før vi brug af elektrostatisk sprayer, som effektivt desinficerer flader over, under og på sider. 

Ved smitsomt sygdomsudbrud kan vi hurtigt rykke ud.

HANDYMAN

Ordentlige opryddede rum betyder meget for vores velbefindende og skaber helt naturligt bedre plads. 

Vores effektive viceværter kan foruden at sikre at holde styr på jeres udendørsarealer også hjælpe med typiske handyman opgaver.

Lige som med alle vores øvrige ydelser, så kan I lave en fast aftale om handyman service, hvor vi kommer i det interval I ønsker, eller I kan bestille os til ad-hoc opgaver, når I har billeder, eller lamper der skal sættes op, møbler der skal samles, ledninger, skabe, depotrum, eller andet hvor der skal skabes orden.

Hjælp til opsætning

GRØN SERVICE

Indbydende velholdte og grønne arealer afspejler vitalitet og er med til at skabe trivsel og glæde. 

Vi har et tæt samarbejde med anlægsgartnere til de opgaver vi ikke selv kan løse og sikrer en god rådgivning på de opgaver I ønsker løst. 

Blandt mange andre løsninger, så tilbyder vi hækkeklip, græsslåning, beskæringer af buske og træer, ukrudtsbekæmpelse, nyplantninger, fældning og oprydningsopgaver. 

Alt i alt sikrer vi jer grønne områder, der funktionelt og æstetisk passer til jeres behov – Og vi rydder altid pænt op efter os selv. 

Sådan sikrer vi at have de bedste medarbejdere til din opgave
 • App baseret planlægningssystem
 • Medarbejdere med ren straffeattest
 • Medarbejdere med arbejdsglæde
 • Medarbejdere med mange års erfaring
 • SFG tilbyder gode lønforhold og sundhedsforsikring
 • SFG gør os umage for at caste de rette til hver plads
 • SFG sikrer oplæringen sådan at medarbejderen føler sig tryg
 • SFG efterlever løbende feedback kultur og laver APV årligt

Kvalitetssikring på VIP privatrengøring

Før det skrives kontrakt

Den letteste måde at leve op til faste aftaler, er netop at indgå aftaler. Derfor gør vi meget ud af, at få noteret de ønsker som I netop har til de ydelser vi skal levere til jer.

Vi lover aldrig mere end vi kan holde og gør derfor meget ud af, at aftalen er klar fra begge sider.

Vi lytter til jeres fokuspunkter og vi udarbejder en arbejdsbeskrivelse – som er til at forstå – til den medarbejder der skal komme i jeres hjem. 

Inden opstart, så bliver alle aftaler og opgaver lagt i vores app baserede planlægningssystem. På den måde sikrer vi os, at vi får løst de opgaver som er aftalt og i samarbejde med jer.

Efter der er skrevet kontrakt

Vi sikrer hele tiden at justere løbende på beskrivelserne, sådan at den service vi leverer hele tiden står mål med de behov I har, både fra starten men også når behov pludselig ændrer sig. 

Vores kvalitetsansvarlige, vil sikre at få planlagt kvalitetskontrol i de intervaller, som passer til jeres opgave – Intervallet vil være styret af antallet af ugentlige rengøringer, samt hvor stort et areal vi skal gøre rent. 

Jeres nøgler har vi stor respekt for og disse mærkes herfra, så udefrakommende ikke ville være i stand til at gøre brug af dem – Ekstranøgler opbevarer vi på vores kontor i aflåst nøgleskab, ligeledes mærket anonymt. Dette i tilfælde af indbrud i vores bil, eller på vores kontor.

Udfyld dine kontaktinformationer

Så kontakte vi dig vedr. Privatrengøring

Udfyld dine kontaktinformationer

Så kontakte vi dig vedr. Vinduespolering

Udfyld dine kontaktinformationer

Så kontakte vi dig vedr. Desinficering

Udfyld dine kontaktinformationer

Så kontakte vi dig vedr. Handyman

Udfyld dine kontaktinformationer

Så kontakte vi dig vedr. Grøn service

Ring til os

(+45) 35 10 49 97

Tak fordi din henvendelse!
Du hører snart fra os.