Om os - Borgerservice

Kærlig omsorg behøver ikke være en sjælden vare

Ønsker du efter en virksomhed, der er høj på både kvalitet og service - uden at det skal koste ekstra? Det får du hos Servicefirmaet Globel.

Vi tror på, at tingene lykkes bedre, når vi alle sammen lægger lidt mere sjæl og personligt engagement i vores daglige arbejde. Vi gør os derfor umage for at lytte til dig og levere en fleksibel løsning, der giver mest mulig ro.

Sådan er vores filosofi

Vi lægger sjæl i at udføre og levere god service og nærer en ægte respekt for arbejdet, kunderne og hinanden. Det er hele drivkraften for vores måde at drive forretning på, og er en positiv forpligtelse i det daglige.

Nøgleordene er tålmodighed, tillid og tryghed.

Derfor indretter og tilpasser vi opgaverne efter dit behov - ikke vores. Og vi sætter lighedstegn mellem det vi lover og det vi leverer. Det er vores forretningsfilosofi, som er din garanti for god service.

Sammensæt din egen pakkeløsning

Servicefirmaet Globel tilbyder udover borgerservice, også en lang række andre ydelser. Til disse ydelser har vi udarbejdet en unik klippekortsløsning hvor du kan tilkøbe lige præcis de ydelser der passer dig og få dem leveret, når det passer ind i din kalender.

  • En fleksibel og nem løsning
  • Hvert klip udløser 15 minutter og vi takserer kun den tid en opgave tager
  • Perfekt gaveidé til jul, fødselsdage og andre mærkedage

Mange muligheder - én standard

Vores vigtigste standard er, at vi altid forsøger at sammensætte et stabilt team, så du ved fornavn kender de personer som kommer i dit hjem.
Standarden er altid den samme - nemlig service som vi selv står inde for.