Skip to main content

Om os

Omhyggelighed og ordentlighed giver gladere beboere

Vil du gerne have ejendomsservice, der både er høj på kvalitet og service - uden at det skal koste ekstra? Det får du hos Servicefirmaet Globel.

Vi tror på, at tingene lykkes bedre, når vi alle sammen lægger lidt mere sjæl og personligt engagement i vores daglige arbejde. Vi gør os derfor umage for at lytte til jer og levere en en fleksibel løsning, der giver jer mest valuta for pengene.

Sådan er vores filosofi

Vi lægger sjæl i at udføre og levere god og omhyggelig ejendomsservice og nærer en ægte respekt for arbejdet, kunderne og hinanden. Det er hele drivkraften for vores måde at drive forretning på, og er en positiv forpligtelse i det daglige.

Nøgleordene er dialog, omhyggelighed og fleksibilitet.

Derfor indretter vi arbejdstiden efter dit behov - ikke vores. Og vi sætter lighedstegn mellem det vi lover og det vi leverer. Det er vores forretningsfilosofi, som er din garanti for veludført ejendomsservice.

Mange muligheder - én standard

Hos os betyder fleksibilitet også, at I selv kan sammensætte ydelserne, som I vil. Vælg mellem enkeltydelser eller sammensæt jeres egen pakke efter budget og behov. 
Kvaliteten derimod fås kun i én standard, nemlig ejendomsservice som vi selv står inde for.

Sammensæt jeres egen pakkeløsning

Servicefirmaet Globel tilbyder et fuldt serviceprogram inden for pleje og renhold af ejendomme inkl. trappevask, viceværtservice, grøn service, vinduespolering, glatførebekæmpelse samt kontakt og tilsyn med håndværkere. Vælg mellem enkeltydelser eller sammensæt jeres egen "pakke" efter budget og behov - fleksibilitet er et af vores nøgleord.

  • I får størst muligt udbytte af jeres vedligeholdelsesbudget
  • I får en fast samarbejdspartner til forefaldende og akutte opgaver
  • I får tilknyttet en eller flere faste medarbejdere, som altid leverer høj service

Hvad siger vores kunder