Om os - Erhvervsrengøring

Rengøring er for vigtigt til ikke at blive taget seriøst

Vil I gerne have rengøringsservice, der både er høj på kvalitet og service - uden at det skal koste ekstra? Det får du hos Servicefirmaet Globel.

Vi tror på, at tingene lykkes bedre, når vi alle sammen lægger lidt mere sjæl og personlig engangement i vores daglige arbejde. Vi gør os derfor umage for at lytte til jer og levere en fleksibel løsning, der giver jer mest valuta for pengene.

Sådan er vores filosofi

Vi lægger sjæl i at udføre og levere god rengøring og nærer en ægte respekt for arbejdet, kunderne og hinanden. Det er hele drivkraften for vores måde at drive forretning på, og er en positiv forpligtelse i det daglige.

Nøgleordene er dialog, omhyggelighed og fleksibilitet.

Derfor indretter vi arbejdstiden efter dit behov - ikke vores. Og vi sætter lighedstegn mellem det vi lover og det vi leverer. Det er vores forretningsfilosofi, som er din garanti for veludført rengøring.

Sammensæt jeres egen pakkeløsning

Servicefirmaet Globel tilbyder allround- og specialrengøring af kontor- og IT-miljøer inkl. desinficering. Derudover har vi en række ad hoc serviceydelser, som I kan vælge mellem efter behov og dermed sammensætte jeres egen "pakke" 

  • I får det bedste udbytte af rengøringsbudgettet
  • I får en fleksibel og problemfri løsning af opgaver - også akutte
  • I får altid tilknyttet en eller flere faste medarbejdere, som altid leverer høj service

Mange muligheder - én standard

Hos os betyder fleksibilitet også, at I selv kan sammensætte ydelserne, som I vil. Vælg mellem enkeltydelser eller sammensæt jeres egen pakke efter budget og behov.
Kvaliteten får du derimod kun i én standard, nemlig rengøring som vi selv står inde for.