Kvalitetssikring - Erhvervsrengøring

Før der skrives kontrakt

Den letteste måde at leve op til faste aftaler, er netop at indgå aftaler. Derfor gør vi meget ud af, at få noteret de ønsker som I netop har til de ydelser vi skal levere til jer.

Vi lover aldrig mere end vi kan holde og gør derfor meget ud af, at aftalen er klar fra begge sider.

Vi lytter til jeres fokuspunkter og vi udarbejder arbejdsbeskrivelse - som er til at forstå - til den, eller de medarbejdere der skal tilknyttes jer.

Efter der er skrevet kontrakt

Når vi opstarter en opgave har vi altid første gang en serviceleder med, til at vise den, eller de medarbejdere hvilke opgaver I ønsker løst og for at gennemgå særlige procedurer.

Der bliver udarbejdet en arbejdsbeskrivelse til medarbejderen og denne korrigeres løbende, hvis I har ændringer.

Jeres nøgler og evt. koder til alarm, har vi stor respekt for og disse mærkes/krypteres herfra og opbevares aldrig som en samlet enhed. Det er vores og jeres sikkerhed for, at udefrakommende ikke ville være i stand til at gøre brug af dem - dette i tilfælde af indbrud i vores bil, på kontor m.m.

Vi slipper aldrig styringen

Som erhvervsrengøringskunde hos os, leverer vi helt ud fra jeres ønsker de opgaver som I ønsker løst. Vi leverer således ikke bare en medarbejder, men følger tæt, at vi lever op til vores ansvar og at vi får løst de opgaver, som er aftalt.

Hvis I har tilvalgt linnedløsning, eller indkøbsløsning til forbrugsvarer så vil I opleve at vi selv følger jeres beholdning og selv sørger for at udskifte og fylde op. Og hvis I ønsker noget nyt i ordningen, så sørger vi for at få det med hurtigst muligt.

  • Vores medarbejdere er hver måned til møde, hvor der hver gang tages et nyt fokuspunkt og område op.
  • Vi svarer altid på mail inden for 2 dage - og som regel vil du få svar samme dag vi får en henvendelse fra dig.
  • Hvis du har andre ønsker - mere kontakt, op, eller nedgradering af timer, eller andet så er vi yderst fleksible.

Alle vore kunder....

... er så betydningsfulde, at de godt må have følelsen af, at de er vores eneste. Det gælder også dig, så ring og oplev at vi mener, hvad vi siger.